Salinto.nl

Salinto.nl

Mijn ontdekking van deze Portugese webshop gaat me heel wat kilo’s in mijn koffer voor de terugweg naar Nederland besparen!

Op Salinto.nl vind je alles op het gebied van eten en drinken om kennis te maken met de Portugese keuken of om je saudades naar Portugal een beetje te verzachten.

De ideale manier om je Portugese gerechten écht Portugees te maken. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke bacalhau, vispaté, piri piri, Portugese chouriço en olijfolie.

Zelf ben ik met name fan van de bacalhau! Ze zeggen dat er 365 verschillende authentieke recepten zijn met deze vis; voor elke dag één. Voor Bacalhau_12623verschillende gerechten zijn verschillende delen van de vis geschikt. Bij salinto kun je alle soorten krijgen en staat ook duidelijk uitgelegd wat waar het meest geschikt voor is.

De komende tijd zal mijn blog ook meer gevuld gaan worden met heerlijke bacalhau gerechten zoals deze of deze zodat jullie alvast wat inspiratie kunnen opdoen!

Ook voor de heerlijke Portugese (én Italiaanse) wijnen, Port, typisch Portugese aardwerken en bijvoorbeeld zelfs ook de unieke Portugese cataplanas, kun je bij salinto.nl terecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire berichten

Op vakantie naar Portugal?Booking.com