Kortingcodes voor fijne producten en diensten

Kortingcodes voor fijne producten en diensten

In dit artikel vind je een overzicht van een aantal producten of diensten die ik zelf gebruik en waarvoor je via Saudalicious exclusief korting kunt ontvangen.

Fijne kortingcodes

Voor de kanalen van Saudalicious heb ik regelmatig samenwerkingen met leuke, vernieuwende en bewuste bedrijven of ondernemers. Ik werk samen met merken en bedrijven die producten, diensten of belevenissen bieden waar ik zelf voor 100% achter sta. Ik laat jullie dan ook graag kennis maken met producten of diensten die ik zelf gebruik om gezonder, plezieriger en bewuster te leven. 

Regelmatig krijg ik vragen over deze producten of waar de codes gevonden kunnen worden. Dit bracht me op het idee om hier een aparte en overzichtelijke blog over te schrijven. Zo kun je het altijd vinden!

Disclaimer: deze producten en diensten zijn op zichzelf staand. Ik gebruik de producten zelf en kan alleen over mijn eigen mening spreken. Wanneer ik niet tevreden ben over een product of dienst, komt deze niet op deze pagina terecht. Dit betekent natuurlijk niet dat ieder ander dezelfde mening heeft. Ik wil dan ook vragen om bewust te kopen; alleen als je denkt net als ik enthousiast te zijn over het product. Voor enkele producten ontvang ik een kleine commissie of een korting op een volgende bestelling.

Matras van Club 9

  • Via deze link ontvang je 10% korting (doet de korting het niet? Vul dan deze code in: L3ZN-EGAV-J2VY)

Is jouw matras ouder dan 5 jaar? Wist je dat dit schadelijk kan zijn voor je gezondheid? Zowel comfort als hygiëne heeft invloed op onze slaapkwaliteit. Het is daarom het van belang dat we iedere 5 jaar wisselen van matras. Helemaal niet gek, als je je bedenkt dat we 1/3 deel van ons leven doorbrengen op ons matras, toch?

Club 9 Sleep Service is meer dan een matrassenmerk. Het is een service waarbij je een matras kunt leasen. Je krijgt van hen een matras dat aansluit bij jouw slaapgewoontes en je betaalt, afhankelijk van de maat, vanaf een tientje per maand. Elke 5 jaar wordt je matras vervangen voor een nieuwe. Dat betekent dus nooit meer een doorgezakt of onhygiënisch matras. En je oude matras? Deze haalt Club 9 voor je op! Sterker nog, ze zorgen er zelfs voor dat jouw oude matras zo milieuvriendelijk mogelijk wordt afgebroken.

matras slapen moe wakker worden

Sonische en bewuste tandenborstel van Toot

  • Via deze link en met de code “saudalicious20” bestel je deze tandenborstel met €20 korting (van €69 voor €46). 

Wij gebruiken de tandenborstel nu enkele maanden en zijn er heel blij mee. Hij poetst heel fijn, maakt weinig geluid, de batterij gaat enorm lang mee (90 dagen!) en staat ook nog eens mooi in je badkamer ;). Ook heel handig voor op vakantie dus! In combinatie met de refill-plan ontvang je iedere 3 maanden een nieuwe borstel, heb je levenslange garantie en worden de borsteltjes door Toot gerecycled. Je kunt een extra opzetborsteltje in een andere kleur bij bestellen zodat je ze uit elkaar kunt houden. 

toot tandenborstel

Biologische, lekkere én milieubewuste koffiecups van de koffiejongens

  • Via deze link ontvang je een zelf samengesteld proefpakket van 60 cups voor €10,95 in plaats van €13,95. De korting wordt automatisch berekend.

Wij hebben zelf een abonnement afgesloten en ontvangen twee cupjes per persoon, per dag (zelf betaald, mocht je je dat afvragen;)). Met het pakket kun je op een super voordelige manier kennis maken. Ze hebben heerlijke cafeïne vrije koffie en ook de ristretto en espresso zijn heel lekker. En het allermooiste aan dit koffiemerk is dat het heel mooi past in een bewuste leefstijl: de koffie cups van de Koffiejongens worden gemaakt van duurzaam geteelde koffiebonen, kunnen gewoon bij het GFT én worden verpakt in gerecycled papier door mensen met afstand van de arbeidsmarkt. Mooi hé? Ideaal om een kopje carobe koffie te maken bijvoorbeeld.

Wat eten voor het slapen cafeïne vrije koffie met carobe koffiejongens

Moodrise kuur van vitasonar

  • Via deze link en met de code “SABINERISE” ontvang je 25% korting (en in de maand mei gratis verzending)

Kan jouw “mood” wel een oppepper gebruiken? Vitasonar focust op een holistische aanpak voor een mentaal herstel. De kuur bestaat daarom uit supplementen met botanicals, vitamines en mineralen (saffraan-extract, ashwagandha, rhodiola, magnesium, vitamine D3, vitamine B-complex) van natuurlijke oorsprong én een “mood coaching” programma. Via dit programma krijg je gedurende vier weken één keer per week een filmpje van een coach die jij hebt uitgekozen. Je kunt kiezen voor het programma dat zich focust op meer energie (met sportoefeningen en uitleg) of juist op meer ontspanning (yoga, mindfulness). Ik koos voor dat laatste. Als je al erg thuis bent in fitness en ontspanning / mindfulness is het mogelijk interessanter om alleen de voor de kuur te gaan. Als je gedurende de maand hier bewust mee bezig gaat of blijft, zorg je met je eigen leefstijl mijn inziens al voor het holistische effect. Dan kun je de supplementen met korting bestellen. Let wel op dat je dit afstemt met de supplementen die je al slikte, natuurlijk.

Dat waren ze weer! De lijst zal geupdate blijven en natuurlijk hoop ik dat je er iets aan hebt. Laat je het met weten?

Volg Saudalicious op Facebook, Instagram, Pinterest en/of LinkedIn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire berichten

Portugese recepten: De lekkerste op een rij
Gezonde chocopasta maken zonder suiker (vegan)
Portugese Broodsoep met koriander | Sopa Alentejana
Met de auto naar Portugal tijdens corona?

Op vakantie naar Portugal?Booking.com