Samenwerken met Saudalicious

Samenwerken met Saudalicious

Vamos cooperar!

Spreekt de content van Saudalicious jou aan? Heb jij een product of dienst dat het verdient gezien te worden en past bij Saudalicious? Iets dat mooi aansluit bij de Portugese vibe, slow-living lifestyle en/of gezond en verrukkelijk eten?

Ik werk graag met producten of diensten waar ik enthousiast van word en waarvan ik vind dat mijn lezers en volgers dit ook móeten zien of proberen! Ik plaats dan ook alleen inhoud waar ik zelf 100% achter sta. Denk bijvoorbeeld aan receptontwikkeling, (food)fotografie, blogartikelen, social shares, winacties, reviews, gastblogs en meer.

Lees hieronder meer over Food, gezonde leefstijl en Portugal, inclusief voorbeelden!

Laten we samenwerken! Vamos cooperar!

“Ik zocht een creatief vegan gerecht met lokale producten van het seizoen, ik wist dat Sabine een vijgen liefhebber was en heb haar benaderd voor de samenwerking. Er was direct een klik en in een enkel uurtje hadden we een eenvoudig maar overheerlijk gerecht staan. Vooral belangrijk voor ons was dat het snel bereid kon worden vanwege de kleine keuken capaciteit en de drukte van het seizoen. 
Dankzij de leuke samenwerking hebben we in vergelijking met het jaar ervoor een omzetstijging van 58.8% bereikt met het nieuwe vijgengerecht. Volgend jaar gaat hij weer op de kaart.”

Marije van den Boogaard Restaurant Passeite 29 maart 2019

Food, gezonde leefstijl en Portugal

Food

Heb jij een food-product, kookboek, restaurant of hotspot dat bij Saudalicious past? Zet je deze graag in de spotlights bij het juiste publiek en/of ben je op zoek naar nieuwe recepten en mooie foto’s? Ik geef er graag mijn eigen originele twist aan.

Voorbeelden van samenwerkingen; Lá e Cá, Salinto, restaurant Nomads, By Julia, Naturally Granola, Koffiebar Bomboca.

Gezonde Leefstijl

Saudalicious straalt een positieve, gezonde en slow lifestyle uit. Naast voeding, is ook beweging en mentale gezondheid heel belangrijk. Ik inspireer mijn lezers en volgers dan ook graag op dit gebied.

Voorbeelden van samenwerkingen: Obrigado, Jouw Box, Place the Moment en Smart Lunch. 

Portugal

Heb jij iets in Portugal dat de rest van de wereld moet zien of beleven? Of verkoop jij producten die een link hebben met Portugal? Veel van mijn volgers houden van dit land! Ik zet al het moois uit Portugal graag in the picture en krijg hier vaak veel enthousiaste reacties op. Laten we Portugal samen de aandacht geven die het verdient!

Voorbeelden van samenwerkingen: Verschillende B&B’s in Portugal, Salinto, by Julia, enveloppe Lisboa, wijnproeverij van Lá e Cá,

Statistieken

Laatst geupdated; september-2019

Facebook (Nederlandstalig) 1128 likes

Instagram (Engelstalig) 10.5k+ volgers

Blog (Nederlandstalig) +/- 3k unieke bezoekers/mnd

Contact

Zie jij een samenwerking met Saudalicious wel voor je? Vertel me jouw idee, stel jouw vraag, of vraag specifiekere statistieken op. Mail me op info@saudalicious.com of vul onderstaand formulier in.

Populaire berichten

De lekkerste Portugese recepten van Nederlandse foodies
Autovakantie Portugal 2018 - Met de auto naar Portugal
Gezonde worteltaart met romige carobe frosting
Caldeirada de peixe -Portugees visstoofpotje met pastinaak

Op vakantie naar Portugal?Booking.com