Samenwerken met Saudalicious

Samenwerken met Saudalicious

Vamos cooperar!

Spreekt de content van Saudalicious jou aan? Heb jij een product of dienst dat het verdient gezien te worden en past bij Saudalicious? Iets dat mooi aansluit bij de Portugese vibe, slow-living lifestyle en/of gezond en verrukkelijk eten?

Ik werk graag met producten of diensten waar ik enthousiast van word en waarvan ik vind dat mijn lezers en volgers dit ook móeten zien of proberen! Ik plaats dan ook alleen inhoud waar ik zelf 100% achter sta. Denk hierbij bijvoorbeeld aan receptontwikkeling, fotografie, blogartikelen, social shares, winacties, reviews, gastblogs en meer.

Laten we samenwerken! Vamos cooperar!

foodbloggersfotoshootevent

Food, gezonde leefstijl en Portugal

Food

Heb jij een food-product of hotspot dat bij Saudalicious past? Zet je deze graag in de spotlights bij het juiste publiek en/of ben je op zoek naar nieuwe recepten en mooie foto’s? Ik geef er graag mijn eigen originele twist aan.

Voorbeelden van samenwerkingen; Lá e Cá, Salinto, restaurant Passeite, By Julia, Naturally Granola, Koffiebar Bomboca.

“Wij zijn erg tevreden met de attractieve teksten die Sabine schrijft. Daarnaast is zij helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van social media en als zij producten op haar kanalen promoot, dan heeft dat direct effect op bezoekers aantallen en verkopen op onze site!”

David Pinto – Salinto

Gezonde Leefstijl

Saudalicious straalt een positieve, gezonde en slow lifestyle uit. Naast voeding, is ook beweging en mentale gezondheid heel belangrijk. Ik inspireer mijn lezers en volgers dan ook graag op dit gebied.

Voorbeelden van samenwerkingen: Obrigado,Jouw Box, Place the Moment enSmart Lunch. 

“Via een facebookgroep kwam ik in contact met Sabine. Ik was gelijk fan van Saudalicious! Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de samenwerking. De foto’s zijn prachtig en de lunchinspiraties heerlijk!”

Carol Maylyn Pereira – Smartlunch.

Portugal

Heb jij iets in Portugal dat de rest van de wereld moet zien of beleven? Of verkoop jij producten die een link hebben met Portugal? Veel van mijn volgers houden van dit land! Ik zet al het moois uit Portugal graag in the picture en krijg hier vaak veel enthousiaste reacties op. Laten we Portugal samen de aandacht geven die het verdient!

Voorbeelden van samenwerkingen: Verschillende B&B’s in Portugal, Salinto, by Julia, enveloppe Lisboa, wijnproeverij van Lá e Cá,

Vanwege mijn liefde voor Portugal en lekker gezond eten kwam ik via Instagram in contact met Sabine. Wat een heerlijke recepten en mooie foto’s post ze. Ik maak regelmatig haar lekkere recepten. In 2018 hebben wij onze Bed & Breakfast en Glamping geopend in het mooiste deel van Portugal; het authentieke en groene Midden-Portugal! Sabine heeft bij ons geslapen, een prachtige wandeling en een SUP-tocht gemaakt. Hier heeft ze een leuk stuk over geschreven! We zijn ontzettend blij met deze samenwerking.”

Sabine Kolken – Quinta do Rio Alva (Portugal)

Statistieken

Laatst geupdated; 15-03

Facebook (Nederlandstalig) 1k+ likes

Instagram (Engelstalig) 8.3k+ volgers

Blog (Nederlandstalig) 2k+ unieke bezoekers/mnd

Contact

Zie jij een samenwerking met Saudalicious wel voor je? Vertel me jouw idee, stel jouw vraag, of vraag specifiekere statistieken op. Mail me op info@saudalicious.com of vul onderstaand formulier in.

Close