Samenwerken met Saudalicious

Samenwerken met Saudalicious

Vamos cooperar!

Spreekt de content van Saudalicious jou aan? Heb jij een product of dienst dat het verdient gezien te worden en past bij Saudalicious? Iets dat mooi aansluit bij het “slow leven” en/of gezond en verrukkelijk eten?

Ik werk graag met producten, belevenissen of diensten waar ik enthousiast van word en waarvan ik vind dat mijn lezers en volgers dit ook móeten zien of proberen! Ik plaats dan ook alleen inhoud waar ik zelf 100% achter sta. Denk bijvoorbeeld aan receptontwikkeling, (food)fotografie, blogartikelen, social shares, winacties, reviews, gastblogs en meer content creatie.

Lees hieronder meer over Food, gezonde leefstijl en Reizen, inclusief voorbeelden!

Laten we samenwerken! Vamos cooperar!

Food, gezonde leefstijl en Reizen

Food

Heb jij een food-product, kookboek, restaurant of hotspot dat bij Saudalicious past? Zet je deze graag in de spotlights bij het juiste publiek en/of ben je op zoek naar nieuwe recepten, mooie foto’s of een (gast)blog? Ik geef er graag mijn eigen originele twist aan.

“Wij zijn erg tevreden met de attractieve teksten die Sabine schrijft. Daarnaast is zij helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van social media en als zij producten op haar kanalen promoot, dan heeft dat direct effect op bezoekers aantallen en verkopen op onze site!” – David Pinto (Salinto.nl)

“Ik zocht een creatief vegan gerecht met lokale producten van het seizoen, ik wist dat Sabine een vijgen liefhebber was en heb haar benaderd voor de samenwerking. Er was direct een klik en in een enkel uurtje hadden we een eenvoudig maar overheerlijk gerecht staan. Vooral belangrijk voor ons was dat het snel bereid kon worden vanwege de kleine keuken capaciteit en de drukte van het seizoen. Dankzij de leuke samenwerking hebben we in vergelijking met het jaar ervoor een omzetstijging van 58.8% bereikt met het nieuwe vijgengerecht. Volgend jaar gaat hij weer op de kaart.” – Marije van den Boogaard (Restaurante Passeite)

Voorbeelden van samenwerkingen; Lá e Cá, Salinto, restaurant Nomads, By Julia, Naturally Granola, Koffiebar Bomboca.

Gezond en slow leven

Saudalicious straalt een positieve, gezonde en slow leefstijl uit. Naast voeding, is ook beweging en mentale gezondheid heel belangrijk. Ik inspireer mijn lezers en volgers dan ook graag op dit gebied.

“Via een facebookgroep kwam ik in contact met Sabine. Ik was gelijk fan van Saudalicious! Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de samenwerking. De foto’s zijn prachtig en de lunchinspiraties heerlijk!” – Carol Maylyn Pereira (Smart Lunch)

Voorbeelden van samenwerkingen: Obrigado, Jouw Box, Place the Moment en Smart Lunch. 

Reizen

Heb jij iets in Portugal of een ander land met een slow vibe dat de rest van de wereld moet zien of beleven? Veel van mijn volgers houden van dit soort reizen! Ik zet al het moois van mijn reizen graag in the picture en krijg hier vaak veel enthousiaste reacties op.

“Vanwege mijn liefde voor Portugal en lekker gezond eten kwam ik via Instagram in contact met Sabine. Wat een heerlijke recepten en mooie foto’s post ze. Ik maak regelmatig haar lekkere recepten. In 2018 hebben wij onze Bed & Breakfast en Glamping geopend in het mooiste deel van Portugal; het authentieke en groene Midden-Portugal! Sabine heeft bij ons geslapen, een prachtige wandeling en een SUP-tocht gemaakt. Hier heeft ze een leuk stuk over geschreven! We zijn ontzettend blij met deze samenwerking.” – Sabine Kolken (Quinta do Rio Alva)

Bijv. deze samenwerkingen met B&B’s in Portugal, waarbij zij in de picture werden gezet via social media shares (blogpost en stories) en een artikel op de website.

Statistieken

Laatst geupdated; April-2020

Facebook (Nederlandstalig) 1242 likes

Instagram (Engelstalig) 11.5K+ volgers

Blog (Nederlandstalig) +/- 5K bezoekers/mnd

Contact

Zie jij een samenwerking met Saudalicious wel voor je? Vertel me jouw idee, stel jouw vraag, of vraag specifiekere statistieken op. Mail me op info@saudalicious.com of vul onderstaand formulier in.

Populaire berichten

Portugese recepten: De lekkerste op een rij
Gezonde chocopasta maken zonder suiker (vegan)
Portugese Broodsoep met koriander | Sopa Alentejana
Met de auto naar Portugal tijdens corona?

Op vakantie naar Portugal?Booking.com